Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet Kisleshegy Ajándékkártyával!

Válogass össze egy ajándékcsomagot, amely szállást és extra programokat tartalmaz! Válaszd ki, hogy hány éjszakás pihenést szeretnél ajándékozni, az extra programokat és küldd el nekünk emailben, mi elkészítjük ajánlatunkat. Vagy nézd meg csomagajánlatainkat, és ha valamelyik tetszik, evvel is meglepheted szeretteidet: https://kisleshegy.hu/csomagajanlatok

A Kisleshegy Ajándékkártyát akár SZÉP-kártyával is fizetheted.

Az ajándékozott kap majd tőled egy hivatalos ajándéklevelet és egy ajándékkártyát, aminek felhasználásával csodálatos fekvésű 6-8 fős vendégházunk valamelyikében pihenhet családjával vagy barátaival.

Az ajándékozott kap majd tőled egy hivatalos ajándéklevelet és egy ajándékkártyát, aminek felhasználásával csodálatos fekvésű 6-8 fős vendégházunk valamelyikében pihenhet családjával vagy barátaival.

Ajándékkártya

Extra programok:

Szaunaszeánsz
2 x 2 óra szaunahasználat szabadtéri FINN hordószaunában mentakristállyal, szaunatörölközőkkel.

Horgászat vitorláshajóról
Kényelmes motoros-vitorlással indulunk és egy tapasztalt horgászvezetővel, aki ismeri a horgászatra legalkalmasabb helyeket. Felszereléseket és csalikat is biztosítunk Nektek. Sajkod, Tihany csodás panorámáját sohasem felejtitek el!

Kóstold meg Dörgicsét
Bebarangoljuk a környéket kézműves sajtokat, lekvárokat, szörpöket, péksüteményeket kóstolgatva, a helyi kistermelők saját történetein keresztül ismerjük meg Dörgicse gasztronómiáját. Túránkat közös bor- és pogácsakóstolóval egy hangulatos kis vendéglőben zárjuk.

Szarvasgomba vadászat, kutyákkal és bekészített piknik reggelivel
Ha érdekel a szarvasgombák világa, szeretitek a kutyákat, az erdőt és a finomságokat nem fogtok csalódni. A túrát képzett kutyákkal tesszük meg a Balaton-felvidéken. A program kb. 3 órás, könnyű túraútvonal, jutalommal a végén, piknik kóstolóval.

Borok és romok gyalogtúra
Gyalogtúránk során megnézzük az ország leghíresebb templomromjait és élő templomait. Behatolunk a legendás Levendáriumnak otthont adó, valamint a sziklamászók paradicsomának tartott Kű-Völgybe. Sétálunk Kisdörgicse bájos utcácskáiban, majd megkóstoljuk a környék neves borféléit egy autentikus borászat pincéjében.

E-bike túra Dörgicsén
A Dörgicsei-medence és környéke a Balaton-felvidék egyik legszebb, kerékpározásra alkalmas térsége. A Balaton-part nyüzsgésétől távolabb, nagyobb autóforgalomtól mentes utakon fedezhetjük fel a környék épített és természeti értékeit.

Dörgicsei értékek nyomában
Túránk során felfedezzük Dörgicse kincseit. Felsődörgicse irányában indulunk, a Szent Péter templomrom felől merülünk a Kű-Völgy hűs mészkő szurdokába. A Becce-hegy felső régiójától autentikus szőlőhegyi környezetbe csöppenünk, lenyűgöző panorámában és példásan megőrzött pince-présházakban gyönyörködhetünk. Végül Alsódörgicsére érkezünk, ahol a Boldogasszony-templomrom impozáns látványával koronázzuk meg az értéktúrát. A kirándulás végeztével izgalmas borkóstolót tartunk egy beccei borászatnál.

Ajándékkártya