Kisleshegy Vendégház Dörgicse

Dörgicse vendégház terasz

Bejárat előtt egy 12 személyes fedett terasz van, ahonnan beléphetsz a közösségi térbe a konyhába és az étkezőbe. Innen jutsz fel az emeletre ahol egy wc és fürdőszoba, egy kis szoba két ággyal, illetve egy nappali található 2 ággyal. Az emelet mind a két helysége klimatizált, emellett minden ablak szúnyoghálóval és sötétítő rolóval is ellátott.

Hangulatos borospince

A földszinten még két irányba indulhatsz, a bejárattól jobbra, az emeleti lépcső alatt van a borospince (hideg őszi vagy forró nyári esték hűvös zuga a világváltáshoz), balra egy intim kis szoba helyezkedik el 2 ággyal és fürdőszobával. A szoba 80cm-es kőfalai nyáron sem melegednek fel, így itt klíma helyett, néha egy takaróval jobban jár. Ház elektromos fűtőpanelekkel felszerelt, így hideg időkben is komfortos. A pince régi hangulatát fokozhatja a 40nm-es csodás hangulatú 1848-ban épült borospince, testes bútoraival valamint az exkluzív borkínálatával. A földszinti fürdőszobát úgy alkottuk ki, hogy a kert irányából is be lehessen menni, gondolva a nagy közös programokra, és a FINN szauna gyors elérésére.

Vendégház borospince

Jól felszerelt konyha

A konyha felszereléséhez tartozik: mosogatógép, mosógép, mikró, vízforraló, sütő és főzőlap, kávéfőző, 3 fiókos mélyhűtő és 100 l-es hűtő, poharak, tányérok, evőeszközök, pizza lapok, serpenyők, sütő edény, bogrács és nyársak.

Minden igényt kielégítő kert

A kertben gyerekjátszó, bográcsozó, szalonnasütő és fedett pihenő is van. A kerti felszereléshez tartozik: bogrács fakanállal, korlátlan tűzifa, igény szerint faszén napi áron, grillező, 12 db nyárs.
A vendégház mellett egy szuperpanorámás 8 fős Finn szauna várja Önöket, amelyhez menta kristályt és törülközőket is biztosítunk

Vendégház hálószoba
Vendégház kert

Kisleshegy Vendégház Balatonudvari

A házba belépéskor jobbra egy kétágyas kis szoba, míg balra egy franciaágyas szoba található nagy klasszikus káddal. A kádban fürödve csodálhatod a mennyei kilátást. Az emeletre felérve a nappali és a konyha tágas terasszal és lélegzetelállító kilátással fogad. A nappaliból falépcsőn lehet eljutni a ház legmagasabb pontjára a galériákhoz. Az egy légterű de két külön lépcsős nyitott galérián 2 fekhelyes hálóhelyiség van. Összesen 6-8 felnőtt szállásolható el. Az emelet klimatizált de a nyitott lépcsőházon keresztül a földszinti szobák is hűthetőek.

Gyerekbarát környezet

Gyerekesekre gondolva ebben a vendégházban, a földszinten együtt lehet a család apraja és nagyja, a padlófűtés miatt nem fáznak fel a lurkók. A padlófűtéshez a kazán biztosítja hideg időben a meleget illetve egy nagy fürdőkád növeli a komfortot a gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Fürdőben találsz az induláshoz tiszta törölközőket, kilépőt, hajszárítót.

Kényelmesen berendezett konyha

A konyhában felszereléséhez tartozik: mosogató és mosógép, mikró, vízforraló, sütő - főzőlap, kávéfőző, 3 fiókos mélyhűtő és 100l-es hűtő, poharak, tányérok, evőeszközök, serpenyők, sütő edény, bogrács és nyársak.

Élmények a kertben

A kertben bográcsozó, szalonnasütő, fedett beülő és hinta és gyerekjátszó is van. A kerti felszereléshez tartozik: bogrács fakanállal, korlátlan tűzifa, igény szerint faszén napi áron, grillező, 12 db nyárs.