Kisleshegy Vendégház Dörgicse

Terasz

Dörgicse vendégházunkat 1848 patinája lengi be, az ódon hangulat és a modernitás ötvözete jellemzi. A ház előtt egy hatalmas fedett terasz helyezkedik el, amely alatt akár 24 fős társaság is kényelmesen jól érezheti magát. Kemence bújik meg a terasz sarkában, amelyben langallót, pizzák vagy bármilyen ínycsiklandó sülteket készíthettek.

Nappali - konyha

A házba belépve egy tágas nappali és konyhába érkeztek. A konyha diófából készült, modern sütő és főzőlappal, mosogatógéppel, mosógéppel, valamint számos konyhagéppel felszerelt (mikro, kenyérpiritó, vízforraló, kávégép, szendvics sütő). A konyhában van egy tágas étkező, ahol egy okos TV helyett kapott, hogy a magyar sikereket követhessétek a Párizsi olimpián.

Földszinti szoba & fürdő

Innen balra a földszinti intim kétágyas, fürdőszobás, hűs szoba található. A fürdőből kijárat nyílik a szauna irányába, így néhány pillanat alatt a szaunához is eljuthatsz. A szoba 80 cm-es kőfalai nyáron bent tartják a meleget, télen kint a hideget, így inkább takaróra, mint klímára van szükség. Természetesen minden helység mennyezeti és norvég fűtőpanellel felszerelt, míg a földszinti fürdőben padlófűtés emeli a komfort érzetet.

Borospince

A nappaliból jobbra nyílik a ház egyik büszkesége a szinte változatlan formában megőrzött boltíves borospince, ami a nagy világmegváltó beszélgetések színtere lehet. Itt található egy kovácsoltvas boros állvány, amely 84 palack 12 féle, helyi, Skrabski bort rejt. A vendégház örömmel bízza a pince kulcsát vendégeire, "Bor you can drink" programunk, a bizalom jegyében lehetőséget biztosít a korlátlan borfogyasztásra, amelyeket kedvezményes áron önbevallással kell fizetnetek.

Emelet

A nappaliból falépcsőn jutunk az emeletre, ahol egy külön fürdőszoba található. Felérve, közös klimatizált légtérbe két felnőtt tud aludni. Innen nyílik a ház második 2 ágyas szobája, amely ugyancsak klimatizált. Minden ablak szúnyoghálóval, sötétítővel és árnyékolóval ellátott. A kilátás innen is, ahogyan az egész ház környezetéből lélegzet elállító.

Kert & szórakozás

A kert amely a végtelen szórakozás tárházát soroltatja fel, kezdjük is sorban. Mint ahogyan bevezetőnkben kezdtük, a fedett terasz alatt egy 12 fős rönkfa asztal padokkal
Sík terepen a terasz előtt található:

  • Kemence, sütőrácsokkal, pizza lapokkal, sütő tálcákkal
  • Bográcsozó, nyársaló
  • Ping-pong asztal teljes felszereléssel, ütőkkel és labdákkal
  • Napágyak
  • Petanque pálya a hozzávaló golyókkal
  • Finn kültéri 6 fős szauna, kültéri zuhannyal
  • Jakuzzi 6 fős
  • 20.000 nm privát birtok vesz körül

A felhőtlen szórakozást tollas felszerelés, számos kártya és társasjáték biztosítja. Gyerekek részére, okos TV-n behívható saját Netflix vagy Disney előfizetésetek, de számos gyerekcsatorna is rendelkezésetekre áll. Mi a számháború és vadlest preferáljuk.

Parkolók

A ház zárt részén 4-5 autó is kényelmesen parkolhat, biztonságukat a kamera rendszer biztosítja.

Biztonság

Ház földszinti szobáinak ablakait 150 éves vasrácsa, míg bejáratait modern, biztonsági záras tölgyfa ajtók védik. A ház távfelügyleti riasztórendszerre kötött, biztonsági kamerákkal van ellátva.

Bejutás kulcs széfben tárolt kulccsal, amelyhez a kódot érkezésig megküldjük.

A ház és környezetében Free wifi található.

Kisleshegy Vendégház Balatonudvari

Kert

A háznak egy alsó és felső parkolója is van, ahol 4 autó könnyedén tud parkolni. A házba alulról és az emeleti terasz felől is be lehet menni, így a több család sem zavarja egymást. Ha egyből magadba akarod szívni a táj szépségét, akkor a ház előtt egy tágas hinta ágy, a gyerekeknek a kertben hinta és csúszda indíthatja el a szabadságot.

A kertben még egy tűzrakó és bográcsozó is található.

Földszint

A földszinti ajtónál található kulcsszéfből ha kivetted a kulcsot, beléphetsz a földszinti hálószobába, ami egy csodás panorámájú szoba kényelmes franciaággyal és egy nagy öntöttvas káddal.

A kád és mosdó egy francia paravánnal hamar intimmé tehető.

Innen kilépve a folyosóra, jobbra egy kisebb szoba egy kisebb franciaággyal, valamint mielőtt felmennénk az emeletre jobbra található a zuhanyzós toalett.

Emelet

Lépcsőházból jutunk fel a nappali-konyhás emeleti részbe, ahol egy mindennel felszerelt amerikai konyha található: mosogatógép, hűtőszekrény, tűzhely és főzőlap, kávéfőző, pirítós, sütő és vízforraló is része a konyha felszerelési tárgyainak.

A földszinten 2-2 fő számára van fekvő felület, míg a nappaliban 2 db kinyitható kanapé ágy van 1-1 fő részére.

A nappaliból egy csigalépcső vezet az emeleti galériára, ahol egy tágas egy légterű helységében nagy méretű franciaágyon további két felnőtt alhat, így elérve a maximális 8 férőhelyet.

Az emeleti lépcsővel szemben még egy mosdó és toalett kapott helyet.

Teraszok

A nappaliból közvetlenül kiléphetünk a fedett teraszra, ahol székek és padok várják vendégeinket, vagy kimehetünk a külső teraszra, amely a ház másik külső bejárata is.

A külső terasz, amely kapcsolódik a konyhához, kedvenc helye azoknak a vendégeinknek, akik szeretnek grillezni vagy bográcsozni, mert a mobil bográcsozó és golyógrill itt fenn található.

Fűtés

Házban padlófűtés biztosítja a meleget, de nyáron az emeleti klíma segíti a ház hűvösben tartását.

A nappaliban egy hangulatos vízteres kandallóba gyújthattok be (a házigazda iránymutatásával), így nem csak a kandalló, hanem a hozzá kapcsolt radiátorok is meleget adnak.

Szórakozás

Grill, bográcsozó, játszótér, sütögető és a nappaliban egy okos TV számos csatornával.

Biztonság

A ház távfelügyleti riasztórendszerre kötött, biztonsági kamerákkal van ellátva.

A ház és környezetében Free wifi található.