Hová is érkezel? "a little bit of heaven"

Dörgicse szállás

Vendégházaink 3 km-re helyezkednek el a Balatontól, mindkét háztól 3-4 km-re két gyerekbarát strand található. Nevét „Egy kis mennyország” nevét arról a csodálatos miliőről kapta, amely körülölel, amint megérkezel. A páratlan kilátással nem tudsz betelni, amint ülsz a pince tövében, finom helyi borokat kortyolgatsz és hallgatod, ahogy az őzikék be-be kacsintanak hozzátok köszönni.

A Kis-Les-Hegy-dűlő, Balatonudvari -Vászoly és Dörgicse aranyháromszög találkozásában található. A látvány ámulatba ejtő, ahogyan a Balaton keleti medencéje felől a Világosi magaspart, Balatonfüred, Tihany lankái az apátsággal, Sajkodi öböl, Balatonudvari két templomtornya és a Balatonszemesi horizont körbeveszi.

Két vendégházunk egymástól 100 m távolságra helyezkedik el, így akár nagyobb baráti társaságokat is tudunk fogadni, anélkül, hogy a közös programhoz autóba kellene ülni.

Kisleshegy Vendégház Dörgicse

Egy 3 szobás, 2 fürdőszobás, 6 ágyas vendégház, privát borospincével. A kertben hatalmas fedett terasz, kemencével, grillezővel, bográcsozóval, 6 személyes Finn szaunaházzal, Jakuzzival, Petanque pályával várja vendégeit.

Kisleshegy Vendégház Balatonudvari

2 szobás, dupla galériás, 6 felnőtt vagy sok gyerek számára biztosít kényelmes napokat, fürdőkáddal, kandallóval, klímával nagy teraszokkal. Parkolni közvetlenül a ház mellett tudtok.